estetica-dentaraIgiena minuțioasă și vizitele regulate la stomatolog mențin dinții sănătoși, dar culoarea se schimbă în timp, cauzele fiind multiple: tutunul, cafeaua, ceaiul
negru, coca cola, vinul roșu, sucurile, coloranții din alimente, înaintarea în vârstă, tratamentele prin devitalizare etc. Culoarea dinților devine din ce în ce mai închisă, aspectul lor fiind afectat. SOLUTIA?

Albirea prin alegerea unei metode moderne de albire. Procedura de albire profesională cu lampa, folosind agent de albire concentrat, este soluția pentru a asigura o dantură admirabilă. Se aplica un gel în prezența sursei de lumină cu un spectru special, ce activează și eliberează oxigen în straturile de smalț. Ședința durează 45 de minute și în funcție de cât de severă este pigmentarea dinților, poate fi nevoe de o a doua ședință.

Albirea poate obține efectul scontat, doar după un detartraj și periaj prealabil. Smalțul
dentar nu are de suferit de pe urma procedurilor de albire. Poate însă apărea o sensibilitate o zi sau două. Recomandarea noastra prevede repetarea procedurilor de albire o dată pe an.